• Innowacja Pedagogiczna steward/stewardessa

    Cele szczegółowe innowacji i sposoby ich realizacji:

    poszerzenie wiedzy z zakresu obsługi ruchu lotniczego, poznanie specyfiki pracy na lotnisku i obsługi terminali, zapoznanie się z procedurami bezpieczeństwa w transporcie lotniczym, zwiększanie zakresu branżowych umiejętności językowych, spotkania z pracownikami lotniska i stewardessami, realizacja zajęć praktycznych w porcie lotniczym, zajęcia z wizażystką, poszerzenie wiedzy z zakresu savior-vivre'u i kultury osobistej.

    więcej...

  • Cechy człowieka, pożądane w pracy hotelarza pięknie ilustrują słowa Janusza Korczaka: ,,Być człowiekiem znaczy posiadać kryształową moralność, nieograniczoną tolerancyjność, do pasji posuniętą pracowitość, dążyć do ciągłego uzupełniania swego wykształcenia, pomagać innym’’. W hotelarstwie dominuje relacja człowiek - człowiek i najważniejszym podmiotem jest Gość.  Hotelarstwo jest wyjątkową branżą z pięknymi tradycjami, w której staramy się tworzyć dla Gości ,,dom poza domem’’, poznajemy nowych ludzi, ciągle coś się dzieje. Zapraszamy na kierunek TECHNIK HOTELARSTWA

    więcej...

  • Lubisz podróże, często planujesz wakacje, chciałbyś w przyszłości prowadzić własne biuro podróży - kształć się u nas wybierając kierunek TECHNIK OBSŁUGI TURYSTYCZNEJ

    więcej...

  • Interesujesz się gastronomią, Wybierz jeden z kierunków: TECHNIK ŻYWIENIA I USŁUG GASTRONOMICZNYCH, KELNER

    więcej...

Oferta Warsztatów przy ZSGH

PDF Drukuj Email
Ocena użytkowników: / 9
SłabyŚwietny 
Wpisany przez Administrator    wtorek, 01 marca 2011 00:00

Warsztaty Szkolne
Zespołu Szkół Gastronomiczno – Hotelarskich
w Tarnowskich Górach

 

oferują:

 

  • -   wyżywienie dla grup wycieczkowych i turystycznych

  • -   wyżywienie indywidualne;

  • -   organizację przyjęć okolicznościowych (wesela, stypy, inne);

  • -   szeroki asortyment wyrobów garmażeryjnych i ciastkarskich.



Smacznie, tanio z fachową i miłą obsługą!!!

DLA KONSUMENTÓW ABONAMENTOWYCH:

Cena obiadu:

 

  • ·         Zestaw obiadowy – 13 zł ;
  • ·         II danie – 11 zł;
  • ·         ½ obiadu – 8 zł.

 

DLA KONSUMENTÓW INDYWIDUALNYCH:

Cena obiadu:

 

  • ·         Zestaw obiadowy – 15 zł ;
  • ·         II danie – 12 zł;
  • ·         ½ obiadu – 9 zł;
  • ·         Zupa – 4 zł.

  • · Danie Dnia 8 zł

 

 

Oferta aktualna od poniedziałku do piątku w godzinach: 12:45 do 15:45.

Poprawiony: piątek, 04 września 2015 13:43
 
Tutaj jesteś:

Kontakt

Zespół Szkół
Gastronomiczno-Hotelarskich

Dyrektor: Tomasz Respondek
Wicedyrektor: Wiesława Paduch

ul. Karola Miarki 17
42-600 Tarnowskie Góry

tel/fax. (032) 285 38 61
e-mail: zsghtg@poczta.onet.pl

NIP: 645-12-20-451
REGON:

mapa - google maps

FILM PROMOCYJNY

Gościmy

Naszą witrynę przegląda teraz 36 gości