• Innowacja Pedagogiczna steward/stewardessa

    Cele szczegółowe innowacji i sposoby ich realizacji:

    poszerzenie wiedzy z zakresu obsługi ruchu lotniczego, poznanie specyfiki pracy na lotnisku i obsługi terminali, zapoznanie się z procedurami bezpieczeństwa w transporcie lotniczym, zwiększanie zakresu branżowych umiejętności językowych, spotkania z pracownikami lotniska i stewardessami, realizacja zajęć praktycznych w porcie lotniczym, zajęcia z wizażystką, poszerzenie wiedzy z zakresu savior-vivre'u i kultury osobistej.

    więcej...

  • Cechy człowieka, pożądane w pracy hotelarza pięknie ilustrują słowa Janusza Korczaka: ,,Być człowiekiem znaczy posiadać kryształową moralność, nieograniczoną tolerancyjność, do pasji posuniętą pracowitość, dążyć do ciągłego uzupełniania swego wykształcenia, pomagać innym’’. W hotelarstwie dominuje relacja człowiek - człowiek i najważniejszym podmiotem jest Gość.  Hotelarstwo jest wyjątkową branżą z pięknymi tradycjami, w której staramy się tworzyć dla Gości ,,dom poza domem’’, poznajemy nowych ludzi, ciągle coś się dzieje. Zapraszamy na kierunek TECHNIK HOTELARSTWA

    więcej...

  • Lubisz podróże, często planujesz wakacje, chciałbyś w przyszłości prowadzić własne biuro podróży - kształć się u nas wybierając kierunek TECHNIK OBSŁUGI TURYSTYCZNEJ

    więcej...

  • Interesujesz się gastronomią, Wybierz jeden z kierunków: TECHNIK ŻYWIENIA I USŁUG GASTRONOMICZNYCH, KELNER

    więcej...

Wykaz kadry pedagogicznej

PDF Drukuj Email
Ocena użytkowników: / 1
SłabyŚwietny 
Wpisany przez Administrator    środa, 07 grudnia 2016 10:19

WYKAZ KADRY PEDAGOGICZNEJ

Nazwisko i imię
poziom wykształcenia/staż pedagogiczny / stopień awansu
wniosek o postępowanieu kw.

Przydzielone zajęcia

Adach Katarzyna

Matematyka

Zajęcia Rewalidacyjne

Burkert Marzena

Wychowanie Fizyczne

Buszka Barbara

Przedmioty zawodowe hotelarsko-turystyczne

Caban Michał

Język angielski,
Przedmioty zawodowe hotelarsko-turystyczne
Język obcy zawodowy - angielski

Cieśla  Małgorzata

Biologia

Ćwieląg Agnieszka

Język niemiecki,
Przedmioty zawodowe hotelarsko-turystyczno-gastronomiczne

Drzazga Justyna

Język polski,

Furmaniuk Agnieszka

Wychowanie fizyczne,
Przedmioty zawodowe hotelarsko-turystyczne

Gacki Teresa

kierownik szkolenia praktycznego,
przedmioty zawodowe gastronomiczne

Gąsewicz - Kluba Katarzyna

Religia,
Przedmioty zawodowe hotelarsko-turystyczne

Gołkowska Gabriela

Religia

Góra Joanna

Język polski

Izworski Krzysztof

Wychowanie fizyczne

Janicki Paweł

Historia,
Historia i społeczeństwo

Janik Jadwiga

Przedmioty zawodowe gastronomiczne,
Zajęcia praktyczne,

Jendrysek Katarzyna

Przedmioty zawodowe gastronomiczne
Zajęcia praktyczne,

Tyc Aleksandra

Przedmioty zawodowe hotelarsko-turystyczne

Klos-Jeronimo Sylwia

Język angielski,
Język obcy zawodowy - angielski

Koncewicz Ewa

Język angielski,
Język obcy zawodowy - angielski

Krztoń Bożena

Język obcy zawodowy - angielski,
Język angielski

Kudlińska Katarzyna

Obowiązki bibliotekarza

Woźnikowska Justyna

Przedmioty zawodowe gastronomiczne

Machura Hanna

Marketing usług hotelarskich,
Podstawy działalności przedsiębiorstwa hotelowego,
Podstawy działalności gospodarczej,
podstawy działalności  w gastronomii,
podstawy działalności gospodarczej w turystyce,
Marketing w turystyce

Małota Wenancjusz

Przedmioty zawodowe hotelarsko-turystyczne

Mateja Alina

Matematyka,

Mazur-Pogoda Jolanta

Zajęcia praktyczne,
Przedmioty zawodowe gastronomiczne

Matysek Bożena


Zajęcia praktyczne,
Przedmioty zawodowe gastronomiczne

Milata Magdalena

Fizyka,
Matematyka

Myrcik Andrzej

Edukacja dla bezpieczeństwa,
Wychowanie fizyczne

Nowakowski Euzebiusz

Wychowanie fizyczne,
Podstawy przedsiębiorczości
Wychowanie do życia w rodzinie

Paduch Wiesława

wicedyrektor,
Przedmioty zawodowe gastronomiczne

Pawlak Ewa

Przedmioty zawodowe gastronomiczne

Pilarek Aleksandra

Zajęcia rewalidacyjne,
Obowiązki pedagoga

Piorun Alicja

Język angielski,
Język obcy zawodowy - angielski,

Polakiewicz - Sklorz Lucyna

Chemia,
Podstawy przedsiębiorczości,
Matematyka,
Matematyka rozszerzona

Respondek Tomasz

Dyrektor
Język niemiecki

Smolarczyk Anna

Język francuski

Smura Agnieszka

Zajęcia praktyczne,
Przedmioty zawodowe gastronomiczne

Sosnowska Lidia

kierownik warsztatów,
Zajęcia praktyczne

Stepowany Halina

Przedmioty zawodowe gastronomiczne

Ślusarczyk Brygida

Zajęcia praktyczne,
Przedmioty zawodowe gastronomiczne

Świerkot Mariola

Wychowanie fizyczne

Turczyńska - Rewers Teresa

Wiedza o społeczeństwie,
Wychowanie do życia w rodzinie,
Historia i społeczeństwo,
Wiedza o kulturze,
Historia

Wicik Alina

Przedmioty zawodowe hotelarsko-turystyczne
Zajęcia rewalidacyjne

Woźna Beata

Język polski,
Etyka,
Wiedza o kulturze

Zawartka Elżbieta

Przedmioty zawodowe gastronomiczne
Zajęcia praktyczne,

Zobawa Marcin

Informatyka,
Wychowanie fizyczne

Przedmioty zawodowe hotelarsko-turystyczne

Zweiffel Agata

Geografia,

Zajączkowska Alicja

Geografia

Woźniak Marzena

Geografia

Wesołek Jarosław

Matematyka

Poprawiony: piątek, 23 marca 2018 13:10
 
Tutaj jesteś:

Kontakt

Zespół Szkół
Gastronomiczno-Hotelarskich

Dyrektor: Tomasz Respondek
Wicedyrektor: Wiesława Paduch

ul. Karola Miarki 17
42-600 Tarnowskie Góry

tel/fax. (032) 285 38 61
e-mail: zsghtg@poczta.onet.pl

NIP: 645-12-20-451
REGON:

mapa - google maps

FILM PROMOCYJNY

Gościmy

Naszą witrynę przegląda teraz 44 gości