• Innowacja Pedagogiczna steward/stewardessa

    Cele szczegółowe innowacji i sposoby ich realizacji:

    poszerzenie wiedzy z zakresu obsługi ruchu lotniczego, poznanie specyfiki pracy na lotnisku i obsługi terminali, zapoznanie się z procedurami bezpieczeństwa w transporcie lotniczym, zwiększanie zakresu branżowych umiejętności językowych, spotkania z pracownikami lotniska i stewardessami, realizacja zajęć praktycznych w porcie lotniczym, zajęcia z wizażystką, poszerzenie wiedzy z zakresu savior-vivre'u i kultury osobistej.

    więcej...

  • Cechy człowieka, pożądane w pracy hotelarza pięknie ilustrują słowa Janusza Korczaka: ,,Być człowiekiem znaczy posiadać kryształową moralność, nieograniczoną tolerancyjność, do pasji posuniętą pracowitość, dążyć do ciągłego uzupełniania swego wykształcenia, pomagać innym’’. W hotelarstwie dominuje relacja człowiek - człowiek i najważniejszym podmiotem jest Gość.  Hotelarstwo jest wyjątkową branżą z pięknymi tradycjami, w której staramy się tworzyć dla Gości ,,dom poza domem’’, poznajemy nowych ludzi, ciągle coś się dzieje. Zapraszamy na kierunek TECHNIK HOTELARSTWA

    więcej...

  • Lubisz podróże, często planujesz wakacje, chciałbyś w przyszłości prowadzić własne biuro podróży - kształć się u nas wybierając kierunek TECHNIK OBSŁUGI TURYSTYCZNEJ

    więcej...

  • Interesujesz się gastronomią, Wybierz jeden z kierunków: TECHNIK ŻYWIENIA I USŁUG GASTRONOMICZNYCH, KELNER

    więcej...

Wyniki konkursu na „Bożonarodzeniowy Wyrób Cukierniczy”

PDF Drukuj Email
Ocena użytkowników: / 0
SłabyŚwietny 
Wpisany przez Administrator    środa, 20 grudnia 2017 09:45

18 grudnia 2017r. w naszej szkole miało miejsce rozstrzygnięcie konkursu na „Bożonarodzeniowy Wyrób Cukierniczy”. Jury w składzie p. W. Paduch, p. L. Sosnowska, p. H. Stepowany, p. G. Gołkowska, p. J. Drzazga, p. E. Zawartka i p. J. Mazur – Pogoda zadecydowało o przyznaniu następujących miejsc:

I miejsce

Paulina Plaza – Zespół Szkół Gastronomiczno – Hotelarskich

Mateusz Wysocki  – Zespół Szkół Gastronomiczno – Hotelarskich

II miejsce

Karolina Korzekwa – Zespół Szkół Chemiczno – Medycznych i Ogólnokształcących

Marta Woś – Zespół Szkół Gastronomiczno – Hotelarskich

III miejsce

Zuzanna Wolko – Zespół Szkół Gastronomiczno – Hotelarskich

Oliwia Maruszczyk – Zespół Szkół Chemiczno – Medycznych i Ogólnokształcących

Wyróżnienia:

Elżbieta Badura – Zespół Szkół Gastronomiczno – Hotelarskich

Agata Jeż –  Szkół Techniczno – Usługowych im. J.P. II

Dawid Zaręba – Zespół Szkół Gastronomiczno – Hotelarskich

 

Wszyscy uczestnicy konkursu otrzymali pamiątkowe dyplomy i upominki, a laureaci odebrali z rąk Pana  dyrektora Tomasza Respondka – nagrody rzeczowe, które ufundowane zostały przez  Restaurację TACO MEXICANO oraz przez Zespół Szkół Gastronomiczno –Hotelarskich.

Zwycięzcom konkursów serdecznie gratulujemy, a wszystkim uczestnikom bardzo, ale to bardzo dziękujemy za udział w konkursie.

 
Tutaj jesteś:

Kontakt

Zespół Szkół
Gastronomiczno-Hotelarskich

Dyrektor: Tomasz Respondek
Wicedyrektor: Wiesława Paduch

ul. Karola Miarki 17
42-600 Tarnowskie Góry

tel/fax. (032) 285 38 61
e-mail: zsghtg@poczta.onet.pl

NIP: 645-12-20-451
REGON:

mapa - google maps

FILM PROMOCYJNY

Gościmy

Naszą witrynę przegląda teraz 18 gości